Profil

Kenneth Rasmussen (billede) købte sin første bil i en alder af 14 år. Det var starten på et bil-eventyr i særklasse. Efter mange år, som pladesmed og mekaniker i Slagelse, vandt Kenneth en 2. plads i DM i teknik. Det fik den kun 24 årige unge mand til, at starte firma op i 2002.

Et lokale på kun 60 m2 og 2 brugte biler til salg, var starten på en forretning, som i dag har 6 ansatte og mere end 2100 m2 bygninger. Strandvejens Auto, valgte at beholde navnet, efter firmaet flyttede til Odensevej, en erhvervsgrund på 13.000 m2.

Efter 17 år på Odensevej, blev det tid til en ny og mere moderne bygning. Sommeren 2022 stod det nye domicil indflytningsklar og Trafikcenter Alle 3, er nu den nye adresse.

Navnet havde efterhånden bidt sig fast hos de fleste på Sjælland, hvorfor det ikke blev ændret. Bilforretningen er i dag kendt af de fleste, især efter tusindvis af solgte biler i gennem tiden.

Importmarkedet åbnede muligheden for at sælge luksusbiler i særklasse og salgsrækken blev større og større. Strandvejens Auto har valgt fra starten, at der skal være biler til enhver smag og prisklasse, derved sælger vi stadig biler til de første kunder i forretningen. Værkstedet er stadig en vigtig del af virksomheden og servicerer mange kundebiler hver dag.

Vi har i dag ansat dygtige teknikere og anskaffet teknisk udstyr, for at følge med den hurtige udvikling. Firmaet har nu 20 års jubilæum og Kenneth Rasmussen kan fejre sine 30 år i autobranchen.